Lugt fra skeden efter samleje gangbang

lugt fra skeden efter samleje gangbang

Lugt fra skeden Sådan behandler du dårlig lugt fra skeden Betændelse i skeden (bakteriel vaginose Dårlig lugt efter samleje Lugt fra skeden efter samleje Efter ubeskyttet samleje er det meget almindeligt, at der kan opstå en dårlig (og af nogle beskrevet som en fiskeagtig lugt ) fra skeden. Det skyldes, at det sekret, der normalt er i skeden, indeholder en række forskellige mikroorganismer herunder først og fremmest mælkesyrebakterier. Lugten fra skeden kan være ubehagelig og bliver ofte beskrevet som fiskelugt. Lugten kommer, fordi bakteriefloraen og surhedsgraden har ændret sig. Lugten kan blive kraftigere efter samleje, når sæd og udflåd bliver blandet. Det er fordi sæd er alkalisk (basisk) og vaginalsekret er surt, og de to ting sammen frigør den typiske fiskelugt. Kend din duft 4 typiske lugte fra underlivet - Vivag Penis-bakterier kan give skeden fiskelugt og udflåd Dårlig lugt efter samleje, spørgsmål: Kære Netdoktor. Jeg har heller ikke ubehageligt lugtende udflåd eller anden form for dårlig lugt i skeden. Jeg går til regelmæssig underlivs-undersøgelse, og der er ingen form for svamp eller anden kønssygdom at spore! Til dig fra, netdoktor. Hvis lugten bliver ved efter et stykke tid, hvor du hverken har haft menstruation eller samleje, så er det en god idé at bestille en tid hos lægen. lugt fra skeden efter samleje gangbang PH-balancen forskydes også, hvilket påvirker skedens bakterieflora, så udflåddet kan få et andet udseende end normalt, og i denne forbindelse kan lugten også ændres. Det kunne godt lyde gloryhole danmark erotiske oplevelser til, at du har svært ved selv at regulere den. Kvinders lugtesans påvirkes under graviditeten, så oplevelsen af lugt og smagsindtryk ændres.

Sådan slipper: Lugt fra skeden efter samleje gangbang

Tantra leverkusen super dicke frauen 406
Tantra massage ringsted sex porno gratis 716
Linses stripklub slik min kusse Der findes flere forskellige kønssygdomme, som kan give lugt fra skeden. Infektionen kan opstå i urinrøret, livmoderhalsen eller endetarmen.
Private bdsm bilder nackt und angezogen frauen 548

Videos

Pinay student SEX after.E. Der er her tale om en kemisk reaktion, som hurtigt burde fortage sig. De kvinder, der havde sex for første gang i løbet af studiet, havde også tendens til efterfølgende at få et bakteriemiljø i skeden, der var domineret af disse to bakterier. Hvis du oplever symptomer, som ikke er normale. Det blev mere fugtigt, og lugten forsvandt.

0 kommentarer til “Lugt fra skeden efter samleje gangbang

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *